Prosinac 12, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Beach Club Gooshter u sklopu hotela Le Méridien Lav skriva lude ljetne ritmove i pruža uvijek odličnu atmosferu

Josipa Brnadic i Horvat Cagalj   Foto John Pavlish

Sunce, more, sol, dobra glazba i kokteli… samo su dio recepta za savršen odmor i otpuštanje kočnica od svakodnevnog stresa. Kako svu zabavu ne biste podredili samo suncu i moru, idealna lokacija vam je Gooshter Beach Club u sklopu hotela Le Méridien Lav, bilo da preferirate dnevno opuštanje uz more, romantične zalaske sunca ili uživanje u vrhunskim koktelima i zanimljivim egzotičnim gastro zalogajima pod zvjezdanim nebom. Koncept kluba u okolici Splita odmah je osvojio ne samo goste hotela Le Méridien Lav, već i brojne Dalmatince.

Jelena Rozga  Foto John Pavlish
image-167783

Daniela Gajski, Iva Radic i Ivana Rajic   Foto John Pavlish
image-167784

Beach Club Gooshter  Foto John Pavlish
image-167785

Nemojte se čuditi ako društvene mreže ovo ljeto preplave fotografije s gigantskom slamnatom skulpturom guštera koji od sada stanuje u beach clubu Gooshter za koje je zaslužan akademski kipar Nikole Fallera koji od slame izrađuje prava umjetnička djela. Skulptura guštera od slame dugog 3,5 metra zasigurno će postati najinstagramičniji moment brojnih posjetitelja.

Beach Club Gooshter  Foto John Pavlish
image-167786

Beach Club Gooshter  Foto John Pavlish
image-167787

Idealan početak ljetnih uživanja i ove sezone počela je u Gooshter Beach Clubu odličnom zabavom pod zvjezdanim nebom i bogatim programom koje je uz Grey Goose koktele sve prisutne oduševio. Atmosferu su dodatno zagrijali DJ Matthew Bee i violinistica Iva Štefančić koja je glazbenim performansom na svojoj električnoj violini pokazala neočekivan spoj klasike i zabave. Ovu strastvenu noć začinio je plesni spektakl borilačko plesne discipline ‘capoeira’ u izvedbi plesne skupine Capoeira Amazonas koji je spojio elemente borilačkih vještina, glazbe i plesa i pokazao kako je Gooshter mjesto koje uvijek skriva neočekivana uzbuđenja.

Beach Club Gooshter  Foto John Pavlish
image-167788

Iva Stefancic  Foto John Pavlish
image-167789

Beach Club Gooshter  Foto John Pavlish
image-167790

U odličnoj atmosferi vruće splitske noći, nesvakidašnjoj skulpturi guštera, zabavnom programu i Grey Goose koktelima uživala su i brojna imena društvenog života poput: Jelene Rozge, Ive Radić, Anamarije Asanović, Fani Čapalije, Nede Makjanić Kunić, Marije i Jurice Pirića, Sandre i Ivana Ledenko i brojnih drugih.

U ozračju bijelog pijeska, vrelog sunca i mirisa svježe pripremljene hrane, dizajnerski uređen klub od svog otvorenja nosi titulu omiljenog mjesto za okupljanje i opuštanje koje će razgaliti svih pet osjetila.

Gooshter se vrlo brzo prometnuo u IT lokaciju koju ne smijete ni ovo  ljeto propustiti, dopustite si da vas razmaze..

Gooshter je priča o prostoru, vremenu i prirodi, o stvaranju ugođaja koji prati ritam obale od izlaska do zalaska sunca;  sunčanje i kupanje na plaži, odmor u cabani između borova, uživanje u koktelu i pogledu na more s glavne terase…

Piše M.T Foto John Pavlish

About The Author

Related posts