Ožujak 30, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

BAFTA 2019: Kate Middleton zasjenila ostale uzvanike

kate middleton princ harry ss

Vojvotkinja od Cambridgea u nedjelju je bila jedna od uzvanica na dodjeli nagrada BAFTA u Londonu, a stigla je u bajkovitoj, bijeloj haljini na jedno rame, s besprijekornom frizurom i šminkom te ruku pod ruku sa suprugom, princom Williamom.

Za dodjelu važnih filmskih nagrada u Royal Albert Hallu vojvotkinja je odabrala haljinu Alexandera McQueena s cvjetnim motivima, ali nipošto slučajno. Naime, njezina haljina bila je inspirirana onom koju je princeza Diana nosila na koncertu u Royal Albert Hallu 1991. godine.

Vojvotkinja nije pretjerivala s detaljima, a mnogi danas komentiraju kako je apsolutno zasjenila sve ostale uzvanice večeri.

Podsjetimo, Kate Middleton plijenila je pažnju gdje god bi se pojavila, sve dok u London nije stigla bivša američka glumica Meghan Markle, i to udajom za Williamova brata, princa Harryja.

Otkad je ona stigla s također nepogrešivim ukusom za modu, a posebnootkad je trudna, sve oči uprste su u Meghan. Također, bivša glumica često krši kraljevski protokol te ima problema s osobljem koje joj svako malo daje otkaz, pa ne čudi da je vojvotkinja od Essexa često na naslovnicama ne samo britanskih već i svjetskih medija.

S druge strane, otkad je službeno postala dio britanske kraljevske obitelji, Kate baš nikada nije privlačila pažnju neprimjerenim ponašanjem niti su se o njoj ikada pričale ružne priče kao o Meghan.

No ako je nešto oduvijek znala, to je kako elegantnošću i gracioznošću privući pažnju na sebe. Tako nam se 37-godišnja vojvotkinja napokon vratila u središte pozornosti te moramo priznati da nam je itekako drago zbog toga.

Izvor: dnevnik.hr Foto Screenshot

About The Author

Related posts