Siječanj 27, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Atraktivni odbojkaški kapetan uputio poziv koji se ne odbija

Tsimafei odbojka Foto Invertum

Jedan od najboljih i najatraktivnijih hrvatskih sportaša, kapetan hrvatske odbojkaške reprezentacije Tsimafei Zhukouski ovog vikenda privlači pažnju brojnih gledateljica i posjetitelja “Masters Ičići Croatia Opena”- najjačeg hrvatskog odbojkaškog turnira na pijesku. Zgodnog reprezentativca ne viđamo često u opuštenom raspoloženju. Na radost brojnih obožavateljica Tsimafei je ponosno pokazao i tetovažu ptice feniks.

 

odbojka Foto Invertum
image-169610

 

 

„Ptica feniks, vatrena je ptica koja kad umre ponovno se diže iz pepela. Ima značenje iz mog privatnog života. Kad sam bio ozlijeđen uvijek bi se poput feniksa vratio još jači!“ – otkriva Tsimafei Zhukouski i dodaje: Ovdje igram sa svojim bratom koji je dugogodišnji igrač odbojke na pijesku. Posljednji put zajedno smo igrali prije otprilike četiri godine, a ove godine odlučili smo još malo odigrati onako za svoj gušt. Za mene je bilo poprilično teško doći iz dvorane na pijesak jer se ove dvije vrste odbojki dosta razlikuju. Prije svega razlika je u okruženju. U odbojci na pijesku nalazite se na suncu gdje je puno veći napor i ako niste navikli zaista je dosta teško i naporno.  Pozivam sve gledatelje, ljubitelje odbojke, ljude s plaže koji su na odmoru, da dođu pogledati vrhunsku odbojku na pijesku, najbolju u Hrvatskoj. Očekujem vas u velikom broju!“

 

 

Tsimafei odbojka Foto Invertum
image-169611

 

 

Najatraktivniji ljetni sport – odbojka na pijesku, koja se ovog vikenda igra u Ičićima, dokazuje kako za ovaj ljetni sport vlada veliko zanimanje. Uz kupanje i ljetne radosti, brojni su posjetitelji do posljednjeg mjesta ispunili tribine koje se nalaze tik uz more. Na turniru, koji se održava u organizaciji Hrvatskog odbojkaškog saveza i partnera, igraju 22 ženske i 19 muških ekipa. Čak 82 sportaša kroz 60 utakmica bori se za titulu pobjednica i pobjednika najjačeg hrvatskog turnira. Finalna utakmica za žene igra se u nedjelju, 11. kolovoza u 17 sati, dok će dečki finale igrati u 18 sati.

 

 

Tsimafei odbojka Foto Invertum
image-169612

 

 

Obvezni dress code za odbojku na pijesku je kratka i ugodna odjeća u kojoj se osjećamo udobno, a pošto se tereni nalaze uz plažu brojni posjetitelji napete utakmice prate i u kupaćim kostimima. Partneri Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku su HEP, Podravka, Hrvatski telekom, JANAF, Maistra,  Autowill, Hrvatska Lutrija i Jana. Nakon Ičića, Prvenstvo  se nastavlja u Đurđevcu (23.-25. kolovoza), a finale je u Zagrebu (6.-8. rujna). Uvjerite se i sami zašto je odbojka na pijesku pravi sportski hit ovog ljeta.

 

odbojka Foto Invertum
image-169613

 

 

Ove turnire mogu igrati svi, a sve informacije i prijave za turnir možete pronaći na službenoj web stranici www.hos-cvf.hr

 

Tsimafei odbojka Foto Invertum
image-169614

 

 

Piše M.T Foto Invertum

About The Author

Related posts