Veljača 21, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Atraktivne manekenke u riječkoj razglednici 13.Riječkih stepenica

Riječke stepenice 2019 SBP
13. Riječke stepenice održati će se u petak 23. kolovoza s početkom u 20:30 sati na kamenim stubama pored Hotela Bonavia Plava Laguna u Rijeci. Modne kolekcije za jesen/zimu predstaviti će Boutique Rival, Vjenčanice Biba, Pletinella , Jeordie’s, Fashionbourg, Ghetaldus Rijeka, Atelier Couture by Martina Kuzlić, Ante Jurković, Showroom Antonela, a pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika Rijeka predstaviti će se i Krojački obrt Botun, Krojački obrt Stopica, Krojački salon Dajana, Lilium Dresses, Boutique Rival, Cro design studio i Dor Jan Felt te učenici Trgovačke i tekstilne škole.
Riječke stepenice prati i modni editorijal koji je snimljen na poznatim riječkim lokacijama poput riječke Gradske ure, katedrale Sv.Vida , Guvernerove palače, broda Galeb, kazališta Ivana pl.Zajca u kojem su sudjelovale dizajnerice odnosno obrtnice koje ce predstaviti svoje modele u sklopu revije Udruženja obrtnika iz Rijeke.
Prireme za set na sedam različitih lokacija počele su u ranim jutarnjim satima u Teatro suit&rooms gdje su manekenke uljepšavale vizažistica Paola Peček i stilistica Manuela za studio Perman Experience.
Naime, 13. Riječke stepenice moći će pratiti uživo u izravnom televizijskom prijenosu na regionalnoj televiziji KanalRi pod pokroviteljstvom dr.Vivian’s anti age seruma.
Piše M.T Foto Josip Čekada

About The Author

Related posts