Siječanj 19, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Atomic Dance Factory u zaraznoj pjesmi koju ćete pjevati cijelo ljeto

Mental Blue
Mental Blue snimio je pjesmu čijeg se refrena nećete tako lako riješiti  

Formulu ljetnog hita teško je definirati, ali svi će se složiti da su glavni sastojci ovog fenomena – zarazni refren i odličan ritam. Mental Blue (Roland Budin) u novu pjesmu “Ja Ja Ja Ne Mogu Bez Nje” unio je upravo ove elemente, a u kombinaciji s predivnim, zavodljivim djevojkama iz plesne skupine Atomic Dance Factory budite sigurni da ćete i vi vrlo brzo plesati i pjevati na ovaj hit. Spot je snimljen ‘iz jednog takea’, a djevojkama koje plešu prepušteno je da same odluče kamo će ih glazba odnijeti.
“Pjesma je stvorena kroz bujicu inspiracije u jednom dahu, kao moje mentalno čišćenje i relaksiranje. Mislio sam da će zauvijek ostati samo na mojem hard disku. Potom su ju čuli i drugi. Reakcija slušatelja je zanimljiva i uvijek ista. 1. Čudo i nevjerica 2. Izmamljen osmjeh 3.Komentar: pa fora je 4. Daj pusti opet!”  – objašnjava Mental Blue.

Mental Blue (Roland Budin) u svojem glazbeno produkcijskom izričaju ne prestaje iznenađivati! Žanrovski njegova umjetnička ekspresija nije jednoznačna. Iako je primarno elektronski orijentirana i u svakom smislu hibridna, ona varira između plesnih house podžanrova, new age, simfonijske i filmske glazbe, synthpopa, pa i klasičnih balada u kojima on uživa u svojoj emotivnoj ushićenosti. Mental Blue ne uspijeva suspregnuti navalu inspiracije, neovisno o smjeru u kojem ga ona odvodi.
Mental Blue ovime izražava svoju zapravo autobiografsku priču na jedan potpuno apstraktan i euforičan način, karikirano i parodijski. Dopušta slušatelju da u impozantnoj apstrakciji pronađe sebe i svoje viđenje auditivne personifikacije neobičnosti svakodnevnog života.

About The Author

Related posts