Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Astro kombinacije znakova kojima je suđeno da budu zajedno

ljubav

Škorpion i Rak hrane se ljubavlju i strašću svog partnera, a između Raka i Ribe je kozmička povezanost…

Ovan i Vodenjak
Kada su zajedno, ova dva znaka se fantastično provode. Vodenjak i Ovan imaju isti avanturistički duh, te je njihov spoj savršen i u krevetu i izvan njega. Uživaju u istraživanju i isprobavanju novih stvari, pogotovu ukoliko to rade kao tim. Dok se neke druge kombinacije mogu zasititi svojih partnera, Vodenjak i Ovan će svoju vezu uvek održavati jakom i zanimljivom.

Bik i Rak
Pripadnici ovih znakova u potpunosti se razumiju! Kada se nađu u romantičnoj vezi, vrlo kratko razdoblje im je potrebno za fizičko i emotivno povezivanje. I jedan i drugi znak znaju cijeniti svog partnera, pa će izgraditi vezu s lakoćom i uživanjem.

Blizanci i Vodenjak
Kada se nađu u blizini, ova dva znaka mogu stvoriti osjećaj da se poznaju godinama. Kreativnost i lude ideje karakteristične su za Vodenjaka, kao i za Blizance, te im u vezi nikada neće biti dosadno. Iako uživaju u vremenu koje provode zajedno, oba znaka ponekad se vole osamiti i poželjeti svoju srodnu dušu.

Rak i Ribe
Između njih vlada kozmička povezanost. Ovi vodeni znakovi vrlo su emotivni i vode brigu o svojim bližnjima. Učinit će da se svako tko se nađe u njihovom društvu osjeća ugodno, bez izuzetka. Ovaj spoj vrlo je teško razdvojiti, skoro pa nemoguće.

Lav i Strijelac
Razina strasti je visoak kada je u pitanju veza između dva vatrena znaka. Ta njihova strast ogleda se kako u odnosima s partnerom, tako i u ispunjenju životnih ciljeva. Vrlo su karizmatični i reflektiraju čudnu energiju zbog koje svi žele da budu u njihovom društvu.

Vaga i Bik
Glavna vrlina ova dva znaku jeste iskrenost, te između njih nikada neće biti prevara ili laži. Vrlo su požrtvovani i posvećeni partneru, što im pomaže da upoznaju i najsitnije detalje svoje bolje polovine.

Djevica i Blizanci
Kod ova dva znaka inteligencija igra presudnu ulogu u zavođenju. Također, posjeduju ogromnu dozu poštovanja prema partnerima što ih čini idealnim spojem. Uživaju u mirnoj sredini, druženju s prijateljima, novim saznanjima i senzualnim dodirima.

Škorpion i Rak
Škorpion i Rak hrane se ljubavlju i strašću svog partnera. Kako Škorpion važi za najstrastveniji znak, a Rak za najemotivniji, jasno je zašto su savršena kombinacija. Kada je riječ o seksu, ova dva znaka su rođena da budu zajedno.

Strijelac i Ovan
Entuzijazam i velika količina energije vlada ovom kombinacijom. Iako postoji vjerovanje da se suprotnosti privlače, ova dva znaka su skoro identična i čine jedan od najboljih horoskopskih spojeva. Vrlo su snažni i ništa ih ne može sputati u onome što naume.

Jarac i Bik
Postoji razlog zbog kojeg između ova dva znaka vlada neopisiva privlačnost. I Jarac i Bik posjeduju nešto o čemu ostali znaci samo sanjaju: beskrajnu ljubav. Ljubav stvorena ovom kombinacijom horoskopskih znakova može trajati vječno i da se u njoj zaista uživa do zadnjeg momenta.

Ribe i Škorpion
Pripadnici ovih znakova ne boje se pokazati svoju romantičnu stranu. Veza Ribe i Škorpiona zasnovana je na dubokoj povezanosti i prijateljstvu prije svega. Ljubav će se roditi nesvjesno, ali može trajati i do kraja života.
Izvor: cocmopolitan.rs Foto pixabay

About The Author

Related posts