Svibanj 20, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ariana Grande je ‘žena godine': Preuzela nagradu i govorom zabrinula mnoge

ariana grande ss

Pop pjevačica primila je Billbord nagradu za ženu godine, a svojim je emotivnim govorom mnoge iznenadila

Za Arianu Grande ova je godina bila pravi rollercoaster, a to je ponovila i sama pjevačica na dodjeli nagrade Billboard’s Woman of the Year u New York Cityju.

Ovu je nagradu Ariana preuzela nakon nevjerojatnog uspjeha nove pjesme i spota ‘Thank U, Next’ koja je porušila rekorde na YouTubeu.

“Ovo je stvarno posebno. Želim reći da mi je zanimljivo što mi je ovo jedna od najboljih godina u karijeru, a apsolutno jedna od najgorih godina mom životu“, započela je.

“Moram to reći jer mislim da mnogi ljudi, kada vide nekoga u mojoj poziciji kao umjetnicu godine, pomisle: ‘Wow, ona stvarno drži sve konce u svojim rukama, ima sve, ide joj sve”, nastavila je

“Imam sve. Ali što se tiče privatnog života – nemam j***** pojma što radim. Tako da – bila je ovo vrlo konfliktna godina.”

Pjevačica je izrazila empatiju prema svojim obožavateljima: “Ako ste netko tko nema pojma gdje ide, niste sami u tome. ”

U rujnu je, prisjetimo se, preminuo reper Mac Miller od predoziranja. S njima je Ariana bila u vezi dvije godine, a bili su i bliski prijatelji prije toga. Nedugo nakon prekida zaručila se s komičarom Peteom Davidsonom, a zatim su munjevito prekinuli zaruke.

Mnogi su se obožavatelji zabrinuli za pjevačicu i poslali joj poruke podrške kao i čestitke na iskrenosti.

Izvor: RTL Foto Screenshot

About The Author

Related posts