Travanj 03, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

“Apstiniranje od seksa tražilo je brojne molitve. Neću lagati, bilo je teško”

Ciara i Russell Wilson Instagram

Pjevačica Ciara sa suprugom Russellom Wilsonom blistala je na gala večeri časopisa InStyle u New Yorku.

Nakon prekida zaruka s lažljivim reperom pjevačica je našla utjehu u igraču američkog nogometa.

Radi se o 33-godišnjoj ljepotici Ciari, koja je s nešto mlađim suprugom Russellom Wilsonom blistala na gala večeri časopisa InStyle u New Yorku u “divljem” izdanju.

Ciara ss
image-157392

Pjevačica krasi naslovnicu za travanj, a na večeru je stigla s dubokim dekolteom na topiću leopard-uzorka koji je iskombinirala sa zanimljivom, dugom suknjom s resicama. Istovremeno, njezin suprug blistao je u sportsko-elegantnoj kombinaciji.

Podsjetimo, u travnju 2015. godine prvi put se pojavila vijest o vezi mladog sportaša i pjevačice, a par je novinske stupce punio slatkim izjavama, ali i činjenicom da apstiniraju od seksa. Russell je pred Ciaru kleknuo u ožujku 2016. godine, tijekom romantičnog odmora na Sejšelima. Raskošno vjenčanje održano je u dvorcu Peckforton u Chesireu, u Engleskoj, u srpnju iste godine.

Ciara ss
image-157393

Par zajedno ima kćerkicu, a Wilson je prihvatio i Ciarina sina iz propale veze s reperom Futureom kao da je njegov. Russell iza sebe već ima jedan brak, koji se raspao nakon svega dvije godine, dok Ciara prvi put nije stigla do oltara jer je saznala da ju zaručnik besramno vara gdje stigne.

Također, umjesto da se pokaje, Future je bivšoj partnerici često znao javno “spustiti”, a drznuo se čak nekoliko puta komentirati Russellow prisni odnos sa svojim sinom o kojem se isključivo brinula njegova majka. Srećom, pjevačica je naučila kako ostati dama, pa se nikada nije previše obazirala na takve uvrede niti se spuštala na njegov nivo s odgovorima.

“Apstiniranje od seksa tražilo je brojne molitve. Bilo je jako teško, ne želim lagati”, otkrila je Ciara u intervjuu za InStyle. “Rekao sam joj da se možemo voljeti i bez seksa i ona se složila. Ako nekoga možeš voljeti bez toga, onda doista možeš voljeti”, otkrio je ranije igrač Seattle Seahawksa.

Ciara ss
image-157394

Pjevačica je otkrila i kako ona i suprug žele imati još djece, a njihovi profili na društvenim mrežama dokaz su kako su se baš našli jer su doista neodoljiva obitelj.

Izvor Dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts