Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Antonija Stupar Jurkin otkriva što je za nju “ljubav bez ijedne mrlje”

Antonija Stupar Jurkin 1

Nova Saponijina linija proizvoda ‘Lifestyle’ osvojila je i prekrasnu voditeljicu

Poznata je izreka kako se ljepota nalazi u svemu što nas okružuje, samo treba otvoriti širom oči i upijati svijet oko sebe. Ljepota je u umjetnosti, modi, dizajnu. Ljepota je u hrani, prirodi, putovanjima. A odnedavno, ljepota je pretočena i u novu Saponia ‘Lifestyle’ liniju proizvoda, namijenjenu svima onima koji vole uživati u lijepim stvarima i životu, od kojeg uzimaju samo najbolje te ne pristaju na kompromise.

Antonija Stupar Jurkin 3
image-84606

U ovu kategoriju svakako se ubraja i prekrasna Antonija Stupar Jurkin. Ona je uspješna voditeljica, voljena supruga i brižna majka, no prije svega iznimno odlučna i sposobna mlada žena koja s nevjerovatnom lakoćom balansira između brojnih poslovnih obaveza i privatnog života, pritom ne zaboravljajući ostaviti vremena za sebe i svoje male slatke užitke, uvijek sa širokim osmjehom na licu. Stoga je nova ‘Lifestyle’ linija proizvoda kao stvorena za lijepu voditeljicu. Obuhvaća premium brandove – Faks helizim, Ornel, Nilu, Likvi, Arf i Bis, kod kojih je posebna pažnja posvećena razvoju kvalitetnih formulacija i atraktivnih mirisnih kreacija.

Antonija Stupar Jurkin 4
image-84607

Tako se za najviši nivo čistoće i briljantnu bjelinu pobrinuo Faks helizim Lifestyle, dok je Ornel Lifestyle zadužen da probudi sva osjetila kroz jedinstven i atraktivan miris, uz rezultat najmekše i najmirisnije odjeće. Nila Ultimate Care Lifestyle je linija tekućih deterdženata za osjetljivo rublje, posebno formulirana da pruža vrhunsku njegu i pouzdanu zaštitu boja i vlakana osjetljivih odjevnih predmeta. Kako su kuhanje kod kuće, blogovi o hrani i zdrava prehrana koju vežemo uz kvalitetan način življenja danas dosegli ogromnu razinu popularnosti, kreiran je novi Likvi Lifestyle deterdžent. Arf Lifestyle, univerzalno sredstvo za čišćenje, garantira samo sjaj i ugodan miris, baš poput Bis Lifestyle, premium osvježivača prostora.

Antonija Stupar Jurkin 2
image-84608

Uz moderan i dinamičan način života koji vodi, sada je jasno zašto je popularna voditeljica Stupar Jurkin s ‘Lifestyle’ linijom doživjela ljubav na prvi pogled i što je još važnije – ljubav bez ijedne mrlje.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

About The Author

Related posts