Prosinac 10, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Antivalentinovskom slavlju ljubavi se pridružuju Elemental i Kojoti!

_MG_9781 by Kristijan Smok

Stigao je i taj dan! Objavljujemo preostala dva velika headlinera prvog festivalskog AntiValentinova! U Boćarski dom stižu Elemental i Kojoti!

Ekipa Elementala nedavno je obilježila puna dva desetljeća na domaćoj glazbenoj sceni uz presjek svojih najznačajnijih hitova. A selektirana lista pjesama iz njihovog velikog opusa isto tako će rasplesati sve početkom veljače kad nam na antivalentinovsku pozornicu dolazi i ova veličanstvena sedmorka!

Kojoti
image-150647

Kojoti

Kojoti, autori velikih hitova kao što su ‘Hodala je pola metra iznad zemlje’‘Halucinacija’‘Izgubljen u svemiru’ ili ‘Razuzdan i lud’ stat će uz bok kolegama i prijateljima glazbenicima na ovom jedinstvenom festivalu! Vinkovci i Rijeka iznjedrili su neke od najboljih rock’n’roll bedova, a Kojoti su bez sumnje jedan od reprezentativnih primjera. Generacije su uz njih odrastale, a sada su na red došle i neke nove, kojima će se Kojoti uvući pod kožu ne samo starim hitovima nego i novim materijalima koji nas uskoro očekuju!

Saučešće promo
image-150648

Za žestoki start AntiValentinova #4 pobrinut će se tročlani zagrebački horror pop-punk bend Saučešće! Matija, Perica i Filip zajedno sviraju od 2012., a vjerna ih publika već dobro poznaje kroz Frakturu mozga (Matija), Mašinka (Perica) i Pičke vrište (Filip). ‘Apokalipsa zombija’‘Pola riba, pola riba, ali vazda mrtva’‘Anja’‘Krv’ neke su od njihovih uspješnica uz koje nas sve očekuje opaki start dvodnevnog, festivalskog obilježavanja mjeseca ljubavi!

AntiValentinovo 4
image-150649

 

Piše D.T. Foto Kristijan Smok, Marko Ercegović

About The Author

Related posts