Svibanj 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Angelina traži još: ‘Brad ne plaća dovoljno za djecu’

Angelina Jolie ss

Angelina Jolie i Brad Pitt rastali su se prije dvije godine. Glumica sada traži povećanje alimentacije jer tvrdi da nije platio ni jednu ‘konkretnu’ alimentaciju

Odvjetnici glumice Angeline Jolie objavili su kako njezin bivši partner, Brad Pitt s kojim ima šestero djece, ne plaća dovoljno veliku alimentaciju.

Angelina je sada od suda zatražila da prisili Brada da isplati ‘zaostatke’, jer do sada nije platio niti jednu ‘konkretnu’ alimentaciju.

Brad Pitt i Angelina Jolie papire za razvod predali su prije dvije godine. Jolie je podnijela zahtjev za razvod braka zbog nepomirljivih razlika. Ugovor koji su sklopili oko skrbništva i brige nad djecom ne sadrži točno definiran iznos alimentacije koji Pitt treba plaćati, piše TMZ.

S druge strane, TMZ tvrdi kako su iz nekoliko izvora dobili informaciju kako je Brad u protekle dvije godine otkad su razdvojeni dao ‘nekoliko milijuna dolara za djecu’.

Ipak, prema stranim medijima, njihova rastava nije ni blizu kraja. Naime, najveći problem je i tome što se ne mogu dogovoriti oko toga koliko Pitt može provesti s njihovom djecom, kćerima Zaharom, Shiloh i Vivienne te sinovima Maddoxom, Paxom, i  Knoxom.

Izvor: RTL  Foto Screenshot

About The Author

Related posts