Svibanj 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Angelina ne odustaje: ‘Novac je samo posudio i loš je otac’

Angelina Jolie ss

Nakon što je Angelina na sudu zatražila da Brad plati alimentaciju, on je rekao da je dao 9 milijuna dolara. Ona tvrdi da je novac samo posudio da kupi kuću

Prije nekoliko dana u javnosti je odjeknula vijest da je  Angelina Jolie svog uskoro bivšeg supruga Brada Pitta, optužila za neplaćanje alimentacije za njihovo šestero djece (troje biološke i troje posvojene djece). Podnijela je papire sudu i naglasila da u 18 mjeseci nije uplatio ni jednu konkretnu alimentaciju.

Bradov odvjetnički tim je ustvrdio kako je i isplatio i više nego što je trebao u zadnjih godinu i pol dana, točnije više od 9 milijuna dolara.

U izjavi koju je prenio US Weekly odvjetnica Samantha Bley DeJean navodi da nakon što je Angelina ostavila Brada i uzela djecu, on je odlučio zadržati kuću u Los Angelesu i tamo ostati živjeti, a kuća je zapravo u njegovu vlasništvu još od razvoda s glumicom Jennifer Aniston.

“Zamolila je Brada sudjeluje u troškovima novog doma za Angelinu i djecu, ali umjesto toga on joj je posudio novac. Angelina je, naravno, to cijenila. Međutim, pozajmica ne predstavlja alimentaciju. Tražila ga je da plati pola troškova za djecu, no on to nije učinio. Stoga se morala nositi s time posljednje dvije godine“, stoji u izjavi.

Izvor blizak glumici, koja trenutačno snima drugi nastavak filma “Maleficent“ tvrdi kako se Angelina morala vratiti snimanju filmova da bi mogla pokriti sve troškove koje iziskuje odgoj djece.

“Nije radila godinu i pol dana kako bi bila s djecom i sada samo radi kako bi mogla otplatiti novu kuću s obzirom na to daje Brad ostao živjeti u njihovu obiteljskom domu.“

Pitt i njegov odvjetnički tim pak ističu kako Angelina samo želi pridobiti javnost i produbiti njihov sukob.

U obranu glumca stali su njegovi prijatelji koji tvrde kako on svaki mjesec plaća stotine tisuća dolara za troškove terapija, putovanja i tjelesnih čuvara.

Bradovi prijatelji tvrde: ‘ da je podnijela prijavu samo kako bi u javnosti prikazala Brada kao katastrofalnog oca, a on to doista nije.’

Izvor: RTL Foto Screenshot

About The Author

Related posts