Travanj 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Angelina Jolie napokon se oglasila o susretu para kojem je razorila brak, evo kako je reagirala

brad pitt angelina jolie screenshot

Nedavna dodjela SAG nagrada ostavila je gorak okus u ustima Angeline Jolie zbog njezinog bivšeg supruga Brada Pitta i njegove prve supruge Jennifer Aniston.

Tada se dogodio vrlo emotivni susret Brada i žene koju je ostavio zbog fatalne Angeline nakon upoznavanja na setu filma “Gospodin i gospođa Smith”.

Ipak, 16 godina kasnije, sve je počelo kada je Brad doslovno zanijemio kada je njegova bivša krenula prema pozornici po nagradu, a zatim se duo susreo u backstageu gdje su se srdačno izgrlili.

Jennifer Aniston i Brad Pitt ss
image-181573

Također, u jednom trenutku Brad ju je primio za ruku i pokušao povući nazad sebi, a nije dugo trebalo da krenu komentari kako je par u fazi pomirenja te kako Brad želi Jennifer natrag.

U prvom trenutku nitko nije previo razmišljao o 44-godišnjoj Angelini Jolie zbog koje su se i rastali i s kojom Brad ima šestero djece, no nakon što se histerija malo stišala, mnogi su se pitali što ona misli o svemu što se dogodilo. A sad nam je stigao i odgovor.

Upućeniji izvori tvrde kako glumicu nije nimalo uzrujalo prijateljstvo Brada i Jen za koje je već znala, već komentar koji je on imao za film “Dogodilo se jednom u Hollywoodu” kojim se zapravo osvrnuo na svoj propali brak s Angelinom te njezine kasnije tvrdnje kako je ovisnik.

“Bio je to težak dio, muškarac koji skine svoju košulju, napuši se i ne druži se sa svojom ženom”, ispalio je Brad pred svima tu večer.” Angelini nisu sjele njegove šale na njihov privatni račun te se navodno požalila prijateljima kako se osjeća kao da ju ne poštuje.

“Angelina je bijesna, ali nipošto zbog Jennifer, već zbog Brada. Ne želi da se njihov nekadašnji odnos povlači po medijima uopće, a posebno ne na ovaj način. Ona ne želi biti predmet ismijavanja zbog njega”, prenose danas strani mediji.

Izvor dnevnik.hr  Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts