Listopad 01, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Angelina isprobava nova iskustva

Angelina Jolie Screenshot

O razvodu po mnogima najljepšeg glumačkog para na svijetu, 44-godišnje Angeline Jolie i 56-godišnjeg Brada Pitta, pisalo se puno, a mnogi pritom nisu štedjeli Angelinu. Vidjeli su je kao izvor problema s kojima se Brad nije mogao nositi, a čak je i Bradova majka navodno bijesna na bivšu snahu. Osim toga, Angelina je “izvisila” i kada se njen bivši suprug vratio prvoj supruzi, pa mnogi nju vide kao “jadnicu” koja je, nakon svega, ostala sama. Nedavno se tako Angelina požalila kako se osjeća usamljeno jer ju muškarci smatraju “otrovom”, zbog čega joj se ne usude prići. No, ako je vjerovati pisanju tabloida “Globe”, ova glumica ne želi ostati solo, pa je odlučila “preći” na – žene. Naime, navedeni medij piše kako je Angelini dosta propalih brakova te odsad “brani muškarcima da uđu u njen krevet”. Na izlaske, piše Globe, nagovaraju je njena djeca, samo što ovog puta traži “žensku osobu s kojom bi se ušuškala u postelji”.

Angie je uvijek sebe smatrala biseksualnom i imala je mnogo romansi i s muškarcima i sa ženama, ali smatra kako je veza sa ženom više njen stil, pogotovo u ovoj fazi njenog života. – otkrio je izvor.

– Njeni prijatelji traže joj osjećajnu, “normalnu” ženu koja se može mjeriti s njom intelektualno, fizički i emotivno. Ona je svjesna da je vodila zanimljiv život, ima mnogo za ponuditi, i jako je uzbuđena upoznati istu takvu ženu – neku uspješnu, neovisnu, predivnu i najvažnije – otvorenu za nova iskustva. – zaključuje izvor.

 

Izvor Azra.ba Foto Screenshoot

About The Author

Related posts