Rujan 26, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Angelina: ‘Bila sam punkerica u srednjoj, odijevala sam kožu’

Angelina_Jolie_Cannes_2007 foto Georges Biard

Nakon duge šutnje odvažno je progovorila o svemu što već neko vrijeme zanima njezine obožavatelje. Pozirajući u donjem rublju za novo izdanje magazina Harper’s Bazaar, glumica Angelina Jolie (44) je pričala o svom djetinjstvu, odrastanju, te na koncu sazrijevanju.

Nisam bila popularna u srednjoj školi. Bila sam punkerica, nosila sam kožu, pvc materijale i mrežaste čarape, to su bila moja tri omiljena materijala u ranim dvadesetima – otkrila je.

Angelina Jolie ss
image-176984

Sjećam se da sam jedan put prije audicije za ulogu nosila kožne hlače. Bile su nove, ja sam nekoliko sati bila u njima na suncu i toliko su se skupile i zalijepile za moju kožu da nisam mogla dobro odigrati traženu scenu. Ulogu nisam dobila, ali svejedno sam jako voljela te hlače. Nešto slično odjenula sam i na prvo vjenčanje s Jonnyjem Leeom Millerom – dodala je.

Angelina Jolie screenshot
image-176985

Angelina danas nosi sasvim drugačiji stil, a priznala je kako su je djeca i sve ono što je proživjela proteklih godina jako promijenili. – U svojim dvadesetima bila sam fokusirana na ono što nemam, danas znam da je to pogrešno. Putovanjima kroz godine, odrastanjem i sazrijevanjem uviđam koliko sam sretna što imam slobodu, što sam odrastala na području bez rata. U usporedbi s nekima, imala sam potpunu slobodu školovati se, uživati s obitelji, stvarati divne stvari, biti umjetnik. Zbog toga se danas toliko zalažem za obrazovanje mladih djevojaka u svijetu – rekla je glumica.

Angelina Jolie i Brad pitt ss
image-176986

Glumica je u intervjuu samu sebe opisala kao ‘divlju u srcu’ i ‘nemirnu’ te je otkrila da se htjela preseliti u inozemstvo, no da se njezin bivši suprug Brad Pitt (55) tome protivio.

Izvor 24sata.hr Foto screenshot, Instagram

About The Author

Related posts