Veljača 24, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ana Rucner oduševila na svjetski poznatom događanju TEDxCEIBS u Kini

Ana Rucner TEDxCEIBS_Kina SBP

Ana Rucner ovih se dana vratila iz Kine gdje je održala motivacijski govor na svjetski poznatom događanju TEDxCEIBS u Kini. Tema govora je bila: Bridge – Way to Happiness.

 

Ana Rucner TEDxCEIBS_Kina SBP
image-164704

 

Ana Rucner TEDxCEIBS_Kina SBP
image-164705

 

TEDxCEIBS
image-164706

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ana Rucner TEDxCEIBS_Kina SBP
image-164707

 

 

Ana je prva Hrvatica koja je dobila poziv na ovo prestižno događanje te održala motivacijski govor pred nekoliko tisuća ljudi i predstavila ljepote Hrvatske. Osim nje govore su držali i Dominique de Villepin bivši premijer Francuske, Lin Wei, projektant svjetski poznatih mostova u Hong Kongu i Macau, Kong Xiangdong, ugledni kineski, svjetski poznati pijanist i Joyce Deng, potpredsjednica Luxottice, najveće kompanije na svijetu za proizvodnju naočala i naočalnih leća.

 

Ana Rucner TEDxCEIBS_Kina SBP
image-164708

 

Ana Rucner TEDxCEIBS_Kina SBP
image-164709

 

Ana Rucner TEDxCEIBS_Kina SBP
image-164710

 

 

Ana Rucner TEDxCEIBS_Kina Mr. Kong Xiangdong  SBP
image-164711

 

Ana se priprema i za svoj autorski festival Ana u Gradu, koji se već devetu godinu održava u prekrasnom Dubrovniku, od 21. do 23. lipnja, a ove godine program je doista bogat i raznovrstan. Već tradicionalni Pozdrav ljetu, kojeg naša vrsna violončelistica Ana Rucner upućuje iz amfiteatra Excelsa nekretnina na Srđu, održat će se 21.6., na prvi dan ljeta i Svjetski dan glazbe, u pet sati ujutro. Umjetničku podršku pružit će joj Sandra Bagarić i Darko Domitrović. Ovo jedinstveno iskustvo svake godine privlači sve veći brposjetitelja, koji uživaju u izlasku prvog ljetnog sunca, no ove godine doživljaj će biti dvostruk. Istog dana, na mulu restorana Kantenari na Sunset Beach-u Dubrovnik, koncertom u 20 h Ana će pozdraviti i prvi zalazak ljetnog sunca.

 

Ana Rucner Pozdrav ljetu 2018_SBP
image-164712

 

Ana Rucner Pozdrav ljetu 2018_SBP
image-164713

 

Ana Rucner Pozdrav ljetu 2018_SBP
image-164714

 

Ana Rucner Pozdrav ljetu 2018_SBP
image-164715

U sklopu Festivala gostuje i najstarije svjetsko Kazalište slijepih i slabovidnih osoba “Novi život”, koje će 22. i 23.6. u Kneževom dvoru održati dvije predstave humanitarnog karaktera, s početkom u 20 h. Ana Rucner jako je ponosna na suradnju s ovim kazalištem, a njezin je cilj približiti vještine i ljubav prema umjetnosti koju slijepe i slabovidne osobe izražavaju na poseban, no iznimno zanimljiv način te skrenuti pažnju na važnost njihove integracije u društvo. Sredstva prikupljena od prodaje ulaznica darovat će se Udruzi slijepih i slabovidnih osoba Dubrovačko-neretvanske županije. Više informacija potražite na www.anarucner.com, a ulaznice za predstave moguće je nabaviti na prodajnim mjestima Ticketshopa ili na: https://bit.ly/2McAusB i https://bit.ly/2KcDyCH.

 

Ana Rucner - Foto_ Danijel Galić (1)
image-164716

 

 

 

Piše M.T Foto Danijel Galić /ShowBizzPress

About The Author

Related posts