Srpanj 11, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Američka priča Krie Designa

Photo by www.vittoriolafata.it

Dizajnerica Kristina Burja snimila je kampanju za svoju treću eko kolekciju na atraktivnoj lokaciji pokraj Las Vegasa

Krie Design već je treću sezonu dio globalnog projekta Green Fashion Week koji je pokrenula ugledna talijanska agencija GD Major Entertainment, a cijelu priču podupire UNFCCC. Ovom modnom pričom želi se ukazati na važnost održivog razvoja modne industrije te pokazati i dokazati da moda, industrija i ekologija mogu pod isti nazivnik.

Photo by www.vittoriolafata.it
image-92028

Photo by www.vittoriolafata.it
image-92029

Kristina Burja sudjelovala je na modnim događanjima u sklopu eko projekta koji su se održavali u Los Angelesu, Nacionalnom parku Dolina smrti te Las Vegasu. Kampanja na kojoj je surađivao i zagrebački GT salon snimljena je na Kingston Ranchu, u Sandy Valleyju koji je bio predivna prirodna kulisa. Pustinja i obrisi planina u pozadini daju posebnu čar nastalim fotografijama koje potpisuje talijanski fotograf Vittorio La Fata.

Photo by www.vittoriolafata.it
image-92030

Photo by www.vittoriolafata.it
image-92031

Photo by www.vittoriolafata.it
image-92032

Nova kolekcija Krie Designa logičan je nastavak priče iz kolekcije jesen/zima. Kristina Burja ovaj put ne koristi boje. Kolekcija je bijela, a upravo ta bjelina dodatno naglašava kroj svakog komada. Žena kojoj se Krie Design  obraća uvijek je glamurozna ali buntovna, seksi i jaka. „Volim kontraste, zato često u stylingu spajam nespojivo kako bih pokazala raskoš ženskog pristupa modi. Moji modeli su nosivi u svim prilikama i lako se kombiniraju s konfekcijom, što mi je jako bitno. Današnja dizajnerska moda mora biti originalna, a u isto vrijeme ekološki prihvatljiva. Također, ovim projektom rušimo mit o visokim cijenama dizajnerskih komada.“- izjavila je Kristina Burja koja je u Americi ostvarila brojene poslovne kontakte od kojih mnogo očekuje.

Photo by www.vittoriolafata.it
image-92033

Piše D.T. Foto Vittorio La Fata

 

About The Author

Related posts