Lipanj 23, 2018

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Aleksandra Dojčinović najavljuje raskošnu modnu jesen

LEILOU AW 2017_18_3

Jedna od najiščekivanijih kolekcija Aleksandre Dojčinović, ona za predstojeću jesen i zimu, predstavljena proljetos na glamuroznoj reviji na zagrebačkom Glavnom kolodvoru, stigla je koncem kolovoza u prodaju u Lei Lou trgovine u Zagrebu, Splitu i u odabranim svjetskim buticima, a prati je i ovaj put raskošna kampanja.

Snimana je, zanimljivo, na licu mjesta, za vrijeme trajanja revije na pitoresknom prvom peronu Glavnog kolodvora, kamo je Aleksandra uzvanike, da podsjetimo, dovezla vlakom i na taj način objedinila tradiciju i budućnost, šaljući snažnu poruku o važnosti Hrvatskih željeznica, ali i domaće industrije, modne i svake druge, u punom smislu riječi.

LEILOU AW 2017_18_4
image-105893

Iako i u novoj kolekciji dizajnerica ostaje vjerna svom prepoznatljivom potpisu s prizvukom ženstvenosti, na prvi je pogled jasno da je riječ o njenoj najzrelijoj kolekciji do sada, što najnovija kampanja zorno dočarava. Svaki komad pomno je osmišljen dio zaokružene priče u kojoj ne nedostaje glamura, ali onog lako nosivog i s kojim je zapravo teško pogriješiti, s obzirom da je riječ o kompleksnim haljinama koje su same po sebi dovoljne za ostavljanje dojma. Slojevitost koju je postigla sjajnim pletivom i poslovnim odijelima s pripadajućim kaputima dala je jednu novu, ozbiljniju dimenziju njezinom brendu Lei Lou, dok se s druge strane nije bojala poigrati transparentnim fragmentima na finoj čipki, blještavim resicama na mini haljinama i kontrastima općenito. Bogatstvo kolorita jesensko-zimskih nijansi zaokružuju bunde od bojanog krzna, dugački, vuneni kaputi vezani u struku i ukrašeni čipkastim, krznenim i cvjetnim aplikacijama, ali i novi modeli Lei Lou cipela, čizme preko koljena od najfinije brušene kože te salonke i zimske sandale posute šljokicama.

LEILOU AW 2017_18_6
image-105894

LEILOU AW 2017_18_5
image-105895

Nova kolekcija, kao i nekoliko prije nje, prepoznata je i izvan granica Hrvatske i sve je češći odabir zvijezda na svjetskim red carpetima pa su je tako u zadnje vrijeme već odjenule američke glumice Isaa Rae i Madeleine Petsch, koje su se pridružile pjevačici i bivšoj Spice Girl Mel B,  glumicama Zoey Deutch, Lyndie Greenwood, Isabeli Moner, Logan Browning i poznatoj mladoj plesačici Chloe Luksiak, proizašle iz gledanog reality showa Dance Moms, a koje su redom posljednjih mjeseci odabirale Lei Lou na svjetskim premijerama i dodjelama nagrada.

Fotografije: Deker+Kutić
Frizura: Katica Topčić
Make up: Žana Kožul
Modeli:  Anja Polić, Zita Nakić, Lana Klarić, Petra Krnić za Talia model
Piše D.T. Foto Deker+Kutić

About The Author

Related posts