Travanj 08, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Aleksandra Dojčinović i Zlatko Dalić odabrali najbolju adventsku kućicu

Zlatko Dalic, Aleksandra Dojcinovic

Modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić odabrali su kućicu Djeda Mljac kao najbolje adventsko osvježenje. Kućica Djeda Mljaca smještena na Trgu Bana Josipa Jelačića kod popularnog Manduševca u sklopu Božićne bajke idealna je za druženje i nezaboravne trenutke s obitelji i prijateljima.

Zlatko Dalic, Aleksandra Dojcinovic
image-149363

U božićnom ugođaju Djeda Mljaca gastro specijalitete probali su i posebni savjetnik Predsjednice RH za zdravlje i sport Tomislav Madžar, pomoćnik ministra mora, prometa i infrastrukture Josip Bilaver, glumica Marija Borić i vizažistica Žana Kožul.

Šarenilo božićnih lampica, neodoljivi mirisi raznolikih božićnih specijaliteta i brojni atraktivni zabavni sadržaji prije nekoliko su dana zavladali Zagrebom i u grad ponovo donijeli dugoiščekivanu čaroliju najljepšeg europskog adventa. U moru raznolike ponude i božićnih sadržaja Djeda Mljac ističe se ponudom jedinstvenih toplih koktela i kuhanog vina. Tu su i nezaobilazne delikatese poput raznolikih slastica, domaćih kobasica te narezaka i čvaraka našeg vatrenog nogometnog reprezentativca Domagoja Vide.

Piše D.T. Foto Mario Poje

About The Author

Related posts