Travanj 01, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Albumi u nakladi Laudata nominirani za dva Porina

Mockups Design_SBP

Za ”S(w)ingin’ with the Messengers Live” grupe The Messengers, glazbenu produkciju potpisuje producent Saša Miočić. Pjesme na albumu snimljene su uživo na koncertu u Kazalištu komedija u prosincu 2017. godine na kojem je sastav slavio 15 godina rada i postojanja. Uz njih je dodan i naknadno snimljen aranžman Tomislava Mihaljevića ‘Hosanna&kumbaya – medley’, a s kojim su se The Messengersi zlatni vratili s međunarodnog natjecanja zborova u Veroni, u proljeće 2018. Sastav “The Messengers” gotovo 17 godina okuplja zaljubljenike u duhovnu glazbu i a capella pjevanje.  Gospel  i negro spiritual glazbu izvode i dalje na svoj specifičan i prepoznatljiv način, o čemu svjedoči i ovaj novi album.

 
mess_SBP
image-183177
Za ”Arena Zagreb live Progledaj srcem” glazbenu produkciju i uredništvo potpisuju Goran Kovačić, Zoran Švigir i Luka Kotlar. Zvuk i ozračje najvećeg duhovno-glazbenog spektakla u Hrvatskoj održanog 2019. godine, u organizaciji Laudata u prepunoj zagrebačkoj Areni, izdani su na nosaču zvuka koji sadrži 18 pjesama, meditaciju vlč. Borisa Jozića i molitvu za domovinu fra Joze Grbeša.
Uz orkestar i brojne izvođače s kojima je u glas te večeri pjevalo 18 tisuća posjetitelja, na CD-u se mogu čuti Rafael Dropulić, Hanna Polhe i sestre Halužan, Alan Hržica i Ana Rucner, zbor Mihovil, Redovnički band aid, fra Marin Karačić, grupe Emanuel i Božja pobjeda, sestre Palić i Toni Cetinski.
Spomenimo da su uz album ”Progledaj srcem” i ”S(w)ingin’ with the Messengers” u istoj kategoriji nominirani ”Gospel on Guitar” izvođača Andreja Grozdanova & World guitarists i album ”Uskrs fest 2019.” s raznim izvođačima.
Kao nakladnik, Laudato već osamnaest godina podupire duhovnu glazbu. Direktorica Laudata Ksenija Abramović kaže kako je razlog tome ‘slava i hvala Bogu za sva djela koja čini po ovoj glazbi i privođenje duša Bogu i Crkvi, koliko je do nas’.
Piše L.A Foto ShowBizzPress

 

About The Author

Related posts