Kolovoz 23, 2019

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

Ako se osjećate bez energije – samo uradite OVO! 10 top Feng Shui savjeta

mikegi-696x398

Najbolji način za uvesti nove promjene je da se osigurate da je energija u vašem domu svježa. Ljudsko ponašanje je pod utjecajem energije. Mjestima na kojima provodimo najviše vremena,  tj. u našem  domu i na poslu, treba dati dodatnu pozornost, piše Elephant journal.

Energija koja prevladava tamo utjecat će  na naše ponašanje, jer smo živa bića.

Ako živite u kući, a energija u njoj je neugodna, vi  ćete možda osjećati kao da je sve što trebate učiniti izazov. S druge strane, dom u kojem vlada ugodna energija može učiniti da se osjećate nadahnuti, potaknuti, da osjećate kao da stvari teku, itd.

Vidite, Einstein je to shvatio tako davno s E = MC 2. Znao je da je energija jednaka materiji, što znači da je sve energija.

Želimo biti sigurni da energija mjesta na kojem živimo, odgovara energiji ciljeva koje želimo postići, tako da smo u mogućnosti lakše voditi život za koji smo predodređeni.

Slijedite ove jednostavne savjete i vidite koje promjene ćete postići.

1. Ako želite oživjeti svoj ljubavni život, pobrinite se da sve obiteljske fotografije i duhovna božanstva ne budu u sobi. Spavaća soba bi trebala biti mjesto za odmor, intimnost i to je to.

2. Kako bi osigurali dobru energiju izvana, pobrinite se da imate uređen vanjski dio, te uređenu ogradu oko svoje imovine. To će osigurati da energija ostaje na vašem posjedu i pomoći će vam u postizanju vaših ciljeva s novcem, vezama i zdravljem.

3. Čišćenje vašeg doma zapravo poboljšava chi/energiju u vašem domu. Ona pomaže da podignete vibraciju, a time i lakše postignuće ciljeva.

4. Držite područje ulaznih vrata ili „ming tang” čisto, oslobođeno od svih stvari i ostavite razmak od šest stopa iznutra i izvana slobodan, kako bi se osiguralo da energija može teći i da od nje imaju koristi svi stanari.

5. Donirajte nekorištene stvari u dobrotvorne svrhe. Vaš dom bi trebao biti odraz onoga tko ste i što želite, a ne neuredno mjesto zatrpano raznim predmetima. Ne samo da ćete poboljšati energiju u svom domu, vi ćete učiniti i dobro djelo.

6. Počnite koristiti smjer moći zvan ‘smjer novca’ kada duže vrijeme sjedite, radite, gledate TV-a, i sl.. Spavajte s glavom okrenutom u tom smjeru moći. To će vam dati motivaciju i energiju potrebnu za čišćenje vašeg doma! Koristite mapu kako bi pronašli svoj smjer moći.

7. Ako se osjećate zaglavljeno, prenatrpano i ne znate odakle početi, počnite s pražnjenjem jedne ladice! Potreban je samo jedan korak naprijed da potakne energiju i da vam da zamah za nastavak raščišćavanja vašeg doma od suvišnih predmeta!

8. Provjerite je li vaš dom svijetao, prozračan i dobro provjetren. Kako bi uistinu podigli razinu energije u vašem domu, otvorite prozore i pustite sunce unutra.

9. Ako imate u svom domu fontane, akvarij i slične stvari koje uključuju vodu, uvjerite se da su čiste. Ako nisu čiste, pobrinite se da ih očistite, jer to može imati negativan utjecaj.

10. Budite zahvalni. Zahvalnost je najbrži način za postizanje svih svojih ciljeva. Svi se suočavamo s izazovima, ali važno je imati na umu da možete pronaći dobro u svakoj situaciji. Koristite tu perspektivu kako bi mogli napredovati.

Izvor: atma.hr  Foto pixabay

About The Author

Related posts