Kolovoz 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

After-work druženja u El Toro Street Foodu

El Toro_ Street Food_hrana SBP

El Toro Street Food, mladji brat većeg El Tora, otvorio je vrata u proljeće i od tad na odličnoj lokaciji, skoro na glavnom zagrebačkom trgu, oduševljva svoje goste i brojne turiste svojim kreativnim menijem sa zanimljivim streetfood jelima. Ono što su svi ljubitelji El Toro kuhinje i njegovi stalni gosti u “gradskom” El Toru često tražili su tacosi pa s jesenskim danima, El Toro Street Food u Petrinjskoj ulici započinje sa zanimljivim programom utorkom – Taco Tuesday.  

El Toro street food8
image-172893

IMG_9098a
image-172894

El Toro street food10
image-172895

Naime, od idućeg utorka, 1.listopada u samom centru gradu, svaki utorak nakon posla, od 17h  El Toro street food održavat će večer posvećenu ovom svjetski popularnom street food jelu. Chef Mario Mihelj iz tjedna u tjedan osmišljavat će nove kombinacije taca inspirirane raznim svjetskim zemljama pa jedva čekamo vidjeti što je osmislio. Naravno, biti će tu i klasici dobro poznati gostima “velikog” El Tora. 

El Toro street food9
image-172896

IMG_9119a
image-172897

El Toro street food12
image-172898

No, osim utorkom, El Toro Street Food nam osigurava ugodna after-work druženja uz vrhunske zalogaje i vino i srijedom i četvrtkom kada će u svojoj ponudi imati atraktivni meni – glavno jelo, desert i čašu vina za 120 kuna. Svaki će tjedan tako imati promociju drugih vinarija. 

Piše M.T Foto ShowBizzPress

About The Author

Related posts