Kolovoz 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

7 ključnih modela haljina za zimska vjenčanja

moda
Iako smo naviknuti da je proljetno ljetni period onaj u kojem najčešće odlazimo na vjenčanja, postoje oni koji svoj poseban dan ipak žele održati u nešto hladnijim mjesecima. Što odjenuti na vjenčanje definitivno je jedno on najkompliciranijih pitanja, ali ono što uvijek morate imati na umu je udobnost u kombinaciji sa šarmantnim izgledom, stoga su haljine izbor s kojim nikako ne možete pogriješiti.Kada bismo morali izdvojiti onaj jedan odvijeni predmet koji je apsolutni pobjednik kada govorimo o profinjenom, elegantnom i atraktivnom izgledu, haljine se definitivno nalaze pri samom vrhu. Ovaj odjevni komad objedinjuje eleganciju, ali i udobnost, pa nema baš nikakvog razloga da haljine ne budu i vaš prvi izbor kada govorimo o odabiru za odlazak na vjenčanje. Ove sezone ono što se nosi je klasika i elegancija upotpunjena zanimljivim i upečatljivim detaljima koji će savršeno zaokružiti cijelu modnu priču. Model koji uvijek rado nosimo bez imalo razmišljanja je mala crna haljina koja uz minimalistički nakit u vidu naušnica može izgledati vrlo chic.

@blaireadiebee

Mango u svojoj aktualnoj ponudi ima odličan mini model koji dolazi s resicama koje kreiraju zanimljiv modni twist te podaruju cijelom outfitu zanimljiv izgled. Nadalje, cvjetni uzorak, ali i poigravanje sa zanimljivim linijama uvijek su odličan izbor kada želite privlačiti pažnju decentnim detaljima koji su dovoljno statement da nose cijelu kombinaciju i izgledaju odlično. Osim uzoraka i kroja, materijali na koje trebate obratiti pažnju definitivno su oni nešto svileniji koji bilo koji model haljine čine još glamuroznijom i posebnijom.

Idete li uskoro na vjenčanje i ne znate što odjenuti u nastavku donosimo 7 ključnih modela haljina omiljenih brendova za koje smo sigurni da će vas osvojiti na prvi pogled!

Rotate Birger Christensen (3000 kn)

& Other Stories (800 kn)

Mango (300 kn)

Stella McCartney (14 000 kn)

Prada (cijena na upit)

Zara (500 kn)

Uterque (1200 kn)

About The Author

Related posts