Rujan 23, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

5 slavnih dama koje su rekle NE majčinstvu

kkkk

Ovo su predivne, uspješne žene koji nikad neće mijenjati mir u vlastitom domu i umu za prljave pelene.

 

Kim Catrall

 

ccc
image-6890

Jednom je priznala u Oprah Magazine da je jedina stvar koja ju “muči” u cijeloj priči bez djece, što je društvo osuđuje da je sebična i što se ponekad osjeća otuđena od društva. No, ona ističe kako niti najmanje ne žali što nije postala majkom. Sebe smatra izvrsnom tetom i odličnom potporom prijateljicama s djecom, no samu sebe nikad nije mogla zmisliti u toj ulozi.

Oprah Winfrey

cccccc
image-6891

Oprah kaže kako svoje štićenice u južnoafričkoj školi “Leadership Academy For Girls” tretira kao svoje kćeri. Ona nikad nije imala djece, niti je ikad željela postati majka, iako joj je sudbima poslala 152 kćeri.

Cameron Diaz

kkkk
image-6892

Mislim da je žene strah reći da ne žele djecu jer ih je strah da ih društvo ne izopći. Ja imam više prijateljica koje nemaju djecu, nego onih koje ih imaju. I, hoćete iskreno? Ne treba nam više djece.

Jennifer Aniston

žžžž
image-6893

Iako se dugo šuškalo kako je Brad Pitt ostavio upravo zbog toga što nije planirala djecu, Aniston tvrdi kako je zasad ne planira ali se nada kako će možda jednog dana promjeniti odluku. Ako joj naravno ne bude prekasno.

Rene Zellweger

g
image-6894

- Majčinstvo nikada nije bila moja ambicija. Ne planiram ništa u životu pa tako ni to. Ako se dogodi, odlično. Ako ne, nema veze – izjavila je glumica i dodala kako joj je u životu najvažnije da bude neovisna i samostalna.

Piše : A.R.          Foto : Facebook

About The Author

Related posts