Kolovoz 10, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

4 Tenora predstavit će novog člana na Dori 2019.!

4tenors-1 (1)

Dora se ove godine održava u Opatiji gdje će se birati hrvatska pjesma koja će nas predstavljati na Eurosongu 2019. godine u Izraelu. Na popisu natjecatelja našla su se i 4 Tenora!

Riječ je o novoj pjesmi s kojom će se predstaviti u svom novom sastavu s mladim talentiranim Filipom Hozjakom!

Pjesma “Brod bez imena” (E.Botrić/ M.Šimac – M.Šimac – E.Botrić)  djelo je Matka Šimca i Eduarda Botrića s kojima su 4 Tenora surađivali na svim pjesmama.

Tenori ne kriju svoje uzbuđenje:

– Ovaj nastup s tenorima će biti moj jubilarni peti! Nadam se da će nam ovaj nastup omogućiti lakši plasman naše nove pjesme od istih autora već treće u nizu. Dora je uvijek predstavljala ono nešto više od samog festivala jer su očekivanja od njega drugačija. Pobjeda na Dori nosi velike mogućnosti plasmana pobjedničke pjesme i protagonista na cijelo EU tržište i stoga kod sviju pobuđuje golem interes. Stoga se nadam u potpuni uspjeh mojih kolega i mene jer se zasigurno ne bismo prijavili na natječaj za Doru da nemamo barem nešto pretenzija na pobjedu.- izjavio je Đani Stipaničev.

Autor pjesme Matko Šimac jako je zadovoljan prolaskom i ima pozitivna očekivanja:

– Sretan sam zbog prolaska naših tenora na Doru. Vjerujem u pjesmu i vjerujem u njihovu vrhunsku izvedbu. Pjesma “Brod bez imena” je nastala prije par mjeseci  u suradnji s mojim kolegom Eduardom Botrićem i odmah smo znali da je kao stvorena za njih. Pjesma je emotivna i melodična i vjerujem da će izazvati pozitivne emocije kod publike. Osim  veličanstvenih glasova, 4 Tenora imaju i taj šarm koji publika obožava. Pobjeda na Dori? Vidjet ćemo, svakako sam siguran da će tenori tamo ostaviti duboki trag. Ako pobjedimo… zašto ne, talijanski Il Volo (njihova 3 tenora) su prije 4 godine dobili najveći broj glasova publike ikad na Eurosongu, a ja sasvim iskreno mislim da su naši tenori i bolji od njih…

Nova pjesma “Brod bez imena” u izdanju Scardone jedna je u nizu noviteta koji nas očekuju s ovom fantastičnom četvorkom ove godine!

Tenori se trenutno pripremaju i za veliki koncert u Cankarjevom domu u Ljubljani, 17. 2. 2019., gdje pripremaju još jedan veliki glazbeni spektakl!

Tko će nas predstavljati na Eurosongu, saznat ćemo u subotu 16. 2. 2019. godine u Opatiji.

Piše D.T. Foto Show Bizz Press

 

About The Author

Related posts