Svibanj 25, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

2Cellos oduševili svjetsku nogometnu elitu!

2cellos FIFA Ballon d'Or Gala 2015

2Cellos izvedbom pjesme “Thunderstruck” otvorili dodjelu Zlatne lopte!

Sjajnom izvedbom skladbe “Thunderstruck”, popularni dvojac 2Cellos, Luka Šulić i Stjepan Hauser večeras su otvorili dodjelu Zlatne lopte u Švicarskoj. Time su na najprestižnijoj dodjeli individualne nagrade nogometašu za ostvaren uspjeh u prošloj godini, naši vrhunski virtuozi ponovno oduševili i to slavne osobe iz sporta te još jednom promovirali Hrvatsku.

Veselje i čast su bili tim veći jer je ondje slavio još jedan virtuoz iz Hrvatske – Luka Modrić koji je na dodjeli izabran za člana idealne momčadi.

2cellos-i-luka-modric
image-45076

“Bilo je ovo fenomenalno iskustvo, svi su bili oduševljeni našom izvedbom i bili su jako pristupačni i dragi. Posebno nam je bilo drago vidjeti našeg Luku Modrića među velikanima. S njim smo se jako brzo sprijateljili”, poručuju Luka i Stjepan koji su naravno imali priliku i čast družiti se i fotografirati s ljudima koje obožavaju gledati na nogometnom terenu: Ronaldom, Neymarom, Messijem…
zlatna-lopta-2cellos-i-ronaldo
image-45077

zlatna-lopta-grupna
image-45078

Stjepan Hauser i Luka Šulić time su nastavili niz druženja i suradnji s poznatim osobama iz svijeta slavnih. Ovim FIFA-inim izborom da baš oni nastupaju na gala večeri, dobili su još jedno priznanje za svoj talent i trud. Uz to, ovim su gostovanjem još jednom doprinjeli promociji Hrvatske u svijetu. Uz njih je na dodjeli Zlatne lopte nastupila i Leona Lewis.
Prošle su godine Luka i Stjepan objavili hvaljeni album “Celloverse”, a pred njima je još jedna godina svjetske turneje i proslava petog rođendana uspješne karijere.

Uz sve to, nominirani su i za Večernjakovu ružu, u kategoriji za glazbenika godine!
Piše D.T. Foto Getty Images i Show Bizz Press

About The Author

Related posts