Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

20 modela haljina koje ćete poželjeti ispod bora

haljina moda
Blagdansko darivanje samo što nije započelo, a nerijetko nam sam odabir predstavlja problem jer jednostavno ne znamo što bismo poklonili dragoj osobi. Iako uvijek želimo najbolje i najzanimljivije poklone ponekad nije naodmet pribjeći klasici i odabrati poklon koji će biti funkcionalan, a odjeća je definitivno odabir s kojim ne možete pogriješiti.

Kao što smo spomenuli, darivanje dragih osoba je pred vratima, a kako bi sve proteklo bez nepotrebnog stresa predlažemo da poklone nabavite na vrijeme i najljepše dane dočekate smireni te spremi za brojna druženja. Kod poklona volimo da su praktični i funkcionalni, a odjeća savršeno odgovara opisu pogotovo ako je riječ o neodoljivim haljinama.

140 kn, 180 kn

600 kn

160 kn, 200 kn

300 kn

500 kn, 400 kn

Reserved je bez imalo razmišljanja jedan od najdražih brendova, a zašto je to tako krije se u njihovoj jednostavnoj i elegantnoj estetici koja osvaja na prvi pogled. Decentne, ali posebne i upečatljive haljine ove zime i blagdana su komad kojeg želimo vidjeti u svim outfitima. Naime, aktualna ponuda donosi kombinaciju jednostavnih dnevnih modela, ali i onih glamuroznih, pa govorimo li o casual kombinacijama odabir koji baš uvijek izgleda sjajno objedinjuje omiljeni kaput, gležnjače i haljinu. Spomenuta kombinacija sjajna je sinergija elegancije, ženstvenosti, ali i opuštenosti te nesputanosti, stoga možete biti sigurni kako ćete objediniti atraktivan izgled i udobnost.

350 kn, 350 kn

300 kn

250 kn, 250 kn

250 kn

250 kn, 300 kn

Što se tiče večernjih kombinacija, predlažemo da pustite mašti na volju i poigrajte se različitim krojevima i materijalima. Reserved u ponudi ima posebne modele haljina od tila, ali i sjajnih tekstura, pa odabirom ključnih detalja u vidu nakita svaki outfit možete pretvoriti u onaj dostojan crvenog tepiha. Premda su divne haljine iz ponude odličan odabir za poklon dragoj osobi, ne sumnjamo kako ćete pronaći i modele za sebe koji će se odlično uklopiti u postojeću kolekciju te unijeti potrebnu svježinu kao i prepoznatljiv Reserved modni potpis.

350 kn

230 kn, 250 kn

500 kn

About The Author

Related posts