Lipanj 06, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

17-godišnji sin slavnog para već mijenja cure kao na traci: Holivudsku glumicu ostavio je zbog ove plavuše

Romeo Beckham

Ranije ove godine jednog od braće Beckham povezivalo se s holivudskom miljenicom Millie Bobbie Brown.

Romeo James Beckham prije nešto više od 2 tjedna proslavio je 17. rođendan, no sin slavnog para Victorije i Davida Beckhama već neko vrijeme lomi ženska srca.

Tako su se u ožujku svi svjetski tablodi raspisali o tome kako ljubi mladu Britanku Millie Bobbie Brown koja je svjetski uspjeh postigla u seriji “Stranger Things” u ulozi Eleven, a navodno je prvo mama Victoria morala blagosloviti tu vezu.

Millie Bobby Brown inst
image-171852

To nije bio problem, jer je dizajnerica navodno velika obožavateljica mlade holivudske nade, no čini se kako među parom nije išlo, jer je Romeo sada predstavio novu curu koju je već upoznao s roditeljima.

Njezino ime je Mia Mimi Moocher, a plavokosa slatkica potvrdila je vezu na dan njegovog 17. rođendana kad mu je javno čestitala na Instagramu. Ipak, ovo je prvi put da je par uhvaćen zajedno u javnosti.

 

Romeo ju je proteklog vikenda izveo na večeru s obitelji nakon što je Victoria predstavila svoju najnoviju kolekciju na prestižnom London Fashion Weeku. Također, mlađahni ljepotan koji neodoljivo sliči na svog slavnog tatu čitavo vrijeme nije skidao veliki osmijeh s lica.

Romeo Beckham
image-171853

I dok njegov stariji brat Brooklyn već neko vrijeme zabavlja javnost svojim ljubavnim odabirima, Romeu je Millie bila prva javna veza, a čini se kako nema namjeru skrivati niti novu djevojku. 17-godišnjak već ima milijune sljedbenika na Instagramu, bavi se tenisom te je dosad snimio nekoliko modnih kampanja, kao npr. onu za Burberry, a navodnoi ga je mama Victoria htjela vidjeti u tim vodama.

S 13 godina Romeo je odustao od nogometa, a David je kasnije izjavio kako mu je istovremeno bilo žao, ali i kako je odahnuo. Tenis se pokazao kao puno veća ljubav za mladog zavodnika koji je već trenirao s velikim imenima poput Andyja Murraya i Grigora Dimitrova, a društvene mreže prepune su mu fotografija s terena.

Romeo Beckham
image-171854

A hoćemo li o Romeu u budućnosti čitato kao o novoj teniskoj zvijezdi ili će poput Brooklyna biti slavan zbog burnih ljunbavnih odnosa, tek nam ostaje vidjeti.

Izvor dnevnik.hr Foto screenshot, instagram

About The Author

Related posts