Kolovoz 14, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

15 trendi balonera iz kojih se nećete skidati

moda baloner
Dolaskom proljetnih dana, idealan je trenutak da zaboravite na zimsku odjeću i uskočite u onu laganu, prozračnu i neodoljivo šarmantnu. Iako je pred nama period nešto viših temperatura, to ne znači da jakne i kaputi u potpunosti izlaze iz našeg ormara, već se trebaju modificirati i prilagoditi, a model kao stvoren za prijelazno razdoblje bez imalo razmišljanja je baloner.

Baloner je bezvremenski odjevni predmet kojem se bez obzira na aktualne trendove uvijek iznova vraćamo. Zašto je to tako krije se u činjenici kako je riječ o modelu koji ne poznaje priliku, odnosno sjajno se snalazi baš u svima te je kao takav odabir kojeg volimo u casual dnevnim i poslovnim kombinacijama, no i u večernjim. Kao nepogrješiva kombinacija nameću se traperice, jednostavna majica i udobne tenisice, balerinke i cipele s block potpeticom, a baloner koji je tu da zaokruži modnu priču, slobodno nadopunite stylish maramom koje će donijeti nešto posebniji izgled.

Nadalje, ozbiljnije kombinacije vole strogoću i svojevrstan red, a baloner će se odlično uklopiti i u ovaj stil, no u tom slučaju poigrajte se detaljima kako biste razbili monotoniju. Spomenemo li večernje prigode, baloneri su zanimljiv modni twist koji donosi nešto opušteniju notu te može poslužiti kao odličan poligon za poigravanje i eksperimentiranje.

Budući da je za shopping uvijek pravi trenutak, u nastavku smo izdvojili najljepše modele balonera iz aktualne ponude omiljenih brendova!

Zara (550 kn)

Zara (300 kn), Bershka (500 kn)

Zara (550 kn)

Reserved (600 kn), Uterque (1900 kn)

Reserved (800 kn)

Reserved (350 kn), Mona (1150 kn)

Zara (550 kn)

Joseph Altuzarra, Loewe (cijena na upit)

REMAIN Birger Christensen (cijena na upit),

Max Mara (cijena na upit), Cos (1900 kn)

About The Author

Related posts