Svibanj 28, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

13 modela traperica iz aktualne Reserved ponude

traperice moda
Traperice su bez imalo razmišljanja odjevni predmet koji obožavamo bez obzira na godišnje doba ili aktualne trendove. Ono što posebno volimo kod traperica jest činjenica kako je riječ o odabiru koji voli dnevne i večernje kombinacije te pristaju baš svakom stilu, stoga nema razloga da postojeću garderobu ne nadopunite još jednim stylish modelom.

Kao što smo spomenuli, traperice obožavamo u apsolutno svim prigodama, a dobra vijest je što Reserved ima odličnu ponudu u koju ćete se zaljubiti na prvi pogled. Naime, u aktualnoj ponudi možete pronaći modele iz aktualne kolekcije, ali i pokoji komad na sniženju, stoga je koristan i pametan shopping zagarantiran. Model traperica s kojim nikada ne možete pogriješiti svakako je onaj klasičan s visokim strukom. Spomenute traperice odlično izgledaju u kombinaciji s džemperima, užim majicama, ali i elegantnim bluzama. S druge strane, nešto ležerniji modeli širih nogavica sjajni su za dnevne kombinacije i poigravanje slojevitim odijevanjem koje obožavao u zimskim mjesecima i prijelaznom razdoblju.

Kada govorimo o večernjim outfitima, traperice sjajno izgledaju u kombinaciji s neodoljivim statement topivima različitih krojeva. Topovi su efektan komad koji može poslužiti kao sjajni poligon za kreiranje različnih outfita, stoga predlažemo da svakako pustite mašti na volju, poigrate se detaljima i u konačnici zablistate u najboljem ruhu. Budući da je baš uvijek pravi trenutak za kupnju novim traperica, u nastavku potražite 13 ključnih Reserved modela za koje smo sigurni da će divno pristajati baš svima!

200 kn

70 kn, 80 kn

130 kn

200 kn, 200 kn

200 kn

230 kn, 200 kn

200 kn

70 kn, 200 kn

70 kn

About The Author

Related posts