Travanj 05, 2020

Dnevno prvo digitalno izdanje za cijelu regiju! Prvi magazin čije tiskano izdanje uređuju čitatelji.

13 modela hlača koje vizualno izdužuju noge

naslovna-hlace moda

Bez obzira na to što se trenutno nalazimo u periodu koji zahtjeva nešto deblje,odnosno toplije odijevanje koje će nas adekvatno grijati, to ne znači da u potpunosti morate zaboraviti na najdraže trendove. Naime, hlače su zasigurno jedan od najomiljenijih odjevnih predmeta, a zašto je to tako proizlazi iz činjenice kako je riječ o vječnom komadu koji divno pristaje brojnim kombinacijama te dopušta kreiranje upečatljivih outfita koji sigurno neće razočarati.

Premda se trendovi iz sezone u sezonu neprestano mijenjaju, postoje oni neki kojima se uvijek iznova rado vraćamo. Trapez hlače imaju periode kada su iznimno popularne i tražene, ali jednako tako i one kada ih pospremimo duboko u ormar. Ipak, spomenuti model hlača zapravo je bezvremenski klasik koji uvijek izgleda lijepo i elegantno te je odabir kojeg biste baš uvijek morali uzeti u obzir prilikom kreiranja outfita. Različiti trendi modeli nerijetko ne laskaju ženskoj figuri te ju mogu skratiti ili s druge strane nepotrebno proširiti, a trapez hlače čine upravo suprotno. Osim što izdužuju noge, čine odličnu sinergiju ozbiljnog i casual stila, stoga možemo zaključiti kako je svaka kombinacija s trapez hlačama pun pogodak.

Ipak, ako ste nešto sitnije građe, nije naodmet omiljene trapez hlače nositi s potpeticama, a dobra vijest da je će biti dovoljna i udobna block potpetica, no svakako pripazite da se ista ne vidi, odnosno da rub hlača prekriva cipele. S obzirom na to da gotovo svi high street brendovi imaju vrlo raznoliku ponudu trapez hlača u nastavku smo izdvojili nekoliko ključnih modela s kojima su atraktivne kombinacije, ali i izgled zagarantirani, stoga već danas stignete nabaviti novi model koji će se najbolje uklopiti u vašu garderobu.

Zara (200 kn)

Bershka (140 kn), Stradivarius (140 kn)

Uterque (650 kn)

Stradivarius (140 kn), Reserved (160 kn)

Uterque (650 kn)

&OtherStories (500 kn), Uterque (700 kn)

Zara (230 kn)

Bershka (200 kn), Zara (400 kn)

&OtherStoreis (650 kn)

Izvor fashion.hr Foto: Instagram, Reserved, Stradivarius, Zara, &OtherStories, Uterque, Bershka

About The Author

Related posts